or Connect
Mothering › Mothering Forums › Archives › Miscellaneous › Mothers' Writing Group › Writing for the Web › Anyone online?? I need help!
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Anyone online?? I need help!

post #1 of 7
Thread Starter 
I am posting pictures in my blog. The first photo posted fine. The next ones wont post it just keeps showing the loading symbol. I use blogspot. Anyone have problems? Am I doing something wrong?
post #2 of 7
Hi Steph,

Are the pictures all jpeg? If not, you have to convert them with photoshop or something. I don't know if I need to do this, but I always make sure there's a lot of space to post the pictures and then I move them around once they're actually in the post.

I'm sorry I can't be more helpful. I'm enjoying the blog already though!
post #3 of 7
Quote:
Originally Posted by AddysMom View Post
I am posting pictures in my blog. The first photo posted fine. The next ones wont post it just keeps showing the loading symbol. I use blogspot. Anyone have problems? Am I doing something wrong?
blogger can be screwy like this. check the size of your picture. but sometimes this just happens.
post #4 of 7
Thread Starter 
Well I was finally able to get a few up. Yay! Guess it was just taking a long time to load.
post #5 of 7
ooooh how do you move the pics around once they are posted? I would love to decide where the pics are going to be but it gets confusing!
post #6 of 7
You just click on the photo to highlight it, then copy and put it where you want it within the post. When it's how you want it, you publish. Does that make sense at all?
post #7 of 7
Thanks. I am going to try it out when I post about our Science trip.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Writing for the Web
Mothering › Mothering Forums › Archives › Miscellaneous › Mothers' Writing Group › Writing for the Web › Anyone online?? I need help!