IUD help! Infection due to it or some other reason? - Mothering Forums

Forum Jump: 
 
Thread Tools
Old 06-20-2011, 04:22 PM - Thread Starter
 
Ummy's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 109
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)

Hi All,

 

I have had the Paragard copper iud since 99 and on Thursday my dh and I had sex.  Friday afternoon I see slight pink blood and some yellow/pale yellow and today light greenish discharge.  I don't think what the cause of this is...it is not my period b/c I had it two weeks ago.  I feel slight cramping and a little pain and the discharge is kinda thick with those colors.

 

I wanted to know what I should do...are they going to take my iud out if it is a problem with that or do you think it might be just a infection?  Also, I couldn't feel my strings b/c they are so high up since this problem happened.

 

What do you all suggest...any recommendations?  I hope they don't have to remove the iud.

 

Please help!

Ummy is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 06-23-2011, 12:51 PM
 
kltroy's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Chicago
Posts: 2,136
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)

Sounds like an infection to me, probably  not IUD related.  I'd go and get it checked just in case.  Paragard is supposed to last 10 yrs so maybe you're overdue for a new one anyway, eh?


Mom to James (ribboncesarean.gif 5/2006), Claire (vbac.gif 6/2008), furry kitties Calvin and Bob, and wife to Dennis. 

kltroy is offline  
 
User Tag List

Thread Tools


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off