Terrible interface! - Mothering Forums

Forum Jump: 
 
Thread Tools
#1 of 5 Old 03-11-2011, 12:03 PM - Thread Starter
 
tutucrazy's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 800
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)

This new forum is really not interfacing well with my mac.  I used to have no problem with it but since the change I can't go back through my post and change things.  Basically as I am writing there is no cursor and I have no option to go back and change stuff unless I delete each word letter by letter and rewrite.  I'm so bummed b/c I want to post more but I can't handle the kinks!  

 


Momma to DS (2/08) and #2 due 10/11.
 
tutucrazy is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
#2 of 5 Old 03-12-2011, 04:57 AM
Administrator
 
cynthia mosher's Avatar
 
Join Date: Aug 1999
Location: Arabia!
Posts: 38,755
Mentioned: 21 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Quoted: 113 Post(s)

 

Please read this and provide the requested information.  http://www.mothering.com/community/wiki/reporting-a-software-problem


cynthia mosher is offline  
#3 of 5 Old 03-12-2011, 09:56 AM
 
flower01's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 779
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)

I'm having the same problem as the OP. But, it is intermittant. Happened yesterday, but I'm typing fine today. However, I do not have the time to go through such a detailed form.  I'll come back to Mothering when the site is improved.

flower01 is offline  
#4 of 5 Old 03-12-2011, 10:28 AM
 
limette's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Canada
Posts: 2,424
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
I had this same problem when they first switched over. The fix is something to do with the editor when you're posting. You switch off rich text edit or something like that.
limette is offline  
#5 of 5 Old 03-13-2011, 02:17 PM - Thread Starter
 
tutucrazy's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 800
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)

Okay, I doint see where you switch off rich text. If I click on the source I can come to a html looking format that allows me to have a cursor but then it has all the other computer language junk in there too. This is so frustrating! 
 

Quote:
Originally Posted by limette View Post

I had this same problem when they first switched over. The fix is something to do with the editor when you're posting. You switch off rich text edit or something like that.

Momma to DS (2/08) and #2 due 10/11.
 
tutucrazy is offline  
Reply

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off