"New Posts" button not working - Mothering Forums

 
Thread Tools
#1 of 2 Old 12-21-2011, 08:43 PM - Thread Starter
 
katelove's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Australia
Posts: 4,950
Mentioned: 25 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Quoted: 227 Post(s)

Anyone else having problems with the "New Posts" button? If I click on it at the bottom of a thread it takes me to the top of that page. If I click on it at the top of the page nothing happens.

 

I'm using Chrome if that makes a difference. I've tried closing the site down and reopening it and I also tried restarting my computer but neither of those things helped.

 

Thanks.


Mother of two spectacular girls, born mid-2010 and late 2012  mdcblog5.gif

katelove is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
#2 of 2 Old 12-22-2011, 12:32 AM
Administrator
 
cynthia mosher's Avatar
 
Join Date: Aug 1999
Location: The Motherland
Posts: 38,824
Mentioned: 46 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Quoted: 147 Post(s)

I'm using Chrome as well and it works fine for me in both places. 

 

Anyone else having a problem?


cynthia mosher is offline  
Reply

Tags
Mothering Help


User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Online Users: 14,709

21 members and 14,688 guests
agentofchaos , beckyleeh , Bufomander , esg , girlspn , hillymum , IsaFrench , lisak1234 , MartinaTempleton , MarylandMommy , moominmamma , Motherof3already , NaturallyKait , RollerCoasterMama , rubelin , sciencemum , sren , vilongacarla , Xerxella
Most users ever online was 449,755, 06-25-2014 at 12:21 PM.