Upgrade Questions and Issues - Mothering Forums

Forum Jump: 
Reply
 
Thread Tools
#1 of 339 Old 02-21-2006, 07:45 AM - Thread Starter
Administrator
 
cynthia mosher's Avatar
 
Join Date: Aug 1999
Location: Arabia!
Posts: 38,747
Mentioned: 20 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Quoted: 112 Post(s)
Please post here any questions you may have or issues you may find with the boards since the upgrade of the software. We will try to get things corrected and addresses as soon as possible.

Trader Ratings is not functioning right now. It needs an upgrade which we will perform and place asap.

Thanks for your help and your patience!

cynthia mosher is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
#2 of 339 Old 02-21-2006, 08:19 AM
 
LizaBear's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: Canada
Posts: 6,047
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Quick reply doesn't seem to be working.

Canadian mom to Boo (Aug '02), Bug (Aug '04) and Bear (Dec '06).
Jesse (July '09)
LizaBear is offline  
#3 of 339 Old 02-21-2006, 08:37 AM
 
Miss Juice's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: In a huge pile of laundry
Posts: 2,463
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Yep, quick reply, and the "instant smilies" to the right of the reply page. The "more" button isn't working either.
Miss Juice is offline  
#4 of 339 Old 02-21-2006, 09:14 AM
 
PancakeGoddess's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 5,264
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
quick reply works for me now. And there was a drop-down menu for smilies in my last post but I don't see it here. that would be cool!

any chance of spell check????? You know I have to ask, it's my title. We need it here, mamas.
PancakeGoddess is offline  
#5 of 339 Old 02-21-2006, 10:18 AM
 
Boadicea's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 2,945
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
The hyperlink button isn't working. Won't allow me to add text, just goes straight to the option to add the URL, and then uses that URL for both the hyperlinked text and the URL address.
Boadicea is offline  
#6 of 339 Old 02-21-2006, 10:19 AM
 
Boadicea's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 2,945
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
One other thing, too ... I'm not seeing any of the banner ads (side, top, bottom, none of them).
Boadicea is offline  
#7 of 339 Old 02-21-2006, 10:21 AM
 
LizaBear's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: Canada
Posts: 6,047
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Quote:
Originally Posted by Boadicea
One other thing, too ... I'm not seeing any of the banner ads (side, top, bottom, none of them).
me either . . . but that's okay

Canadian mom to Boo (Aug '02), Bug (Aug '04) and Bear (Dec '06).
Jesse (July '09)
LizaBear is offline  
#8 of 339 Old 02-21-2006, 10:26 AM
 
eksmom's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: the Dingo commune
Posts: 3,631
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Yeah, I'm not seeing banner ads either... that would be why everything got "wider"... Smilies are working, and I see the drop down for them... cool!

Katherine, mama to Emma Kate (7) and Griffin (3)

eksmom is offline  
#9 of 339 Old 02-21-2006, 10:49 AM
 
Boadicea's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 2,945
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Totally loving the new edit feature!!!!
Boadicea is offline  
#10 of 339 Old 02-21-2006, 10:55 AM
 
kkiolbassa's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: Chicago. IL
Posts: 151
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
I was not able to get in from my saved bookmark this morning. I got an access forbiden error. I was able to go to the main page (mothering.com) and get in from there.
kkiolbassa is offline  
#11 of 339 Old 02-21-2006, 11:03 AM
 
clynnr's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: Northwest Arkansas
Posts: 1,717
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
I actually posted about this problem yesterday (not showing up yet in this forum), but it might be an upgrade issue...

When I do a search, it pulls up threads from 2003 and before, and threads that were posted on today or yesterday, but nothing in between.
clynnr is offline  
#12 of 339 Old 02-21-2006, 11:10 AM
 
mama4gals's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: VA
Posts: 924
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Every time I try to post a reply to a thread, it tells me I'm not logged on, so I have to log on again, even though I was logged on, kwim?

Liz
mama4gals is offline  
#13 of 339 Old 02-21-2006, 11:35 AM
 
KittyKat's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: Cruisin' along in my Ford Econoline
Posts: 1,973
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Quick reply is not working at all. Neither are the smilies from the little box next to the reply window.
KittyKat is offline  
#14 of 339 Old 02-21-2006, 11:39 AM
 
Kathryn's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Colorado
Posts: 5,859
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Not seeing banner ads and the whole page has kind of been squished into the middle.

Mom to Dakota (6), Coy, (4), Max, (4), Lily (4), and Auri (June 19th 2010)!
Visit Lily's site at www.caringbridge.org/visit/lilymathis1
Kathryn is offline  
#15 of 339 Old 02-21-2006, 11:46 AM
 
LizaBear's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: Canada
Posts: 6,047
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Oh good - quick reply is working again !
Thank you.

Canadian mom to Boo (Aug '02), Bug (Aug '04) and Bear (Dec '06).
Jesse (July '09)
LizaBear is offline  
#16 of 339 Old 02-21-2006, 11:53 AM
 
babykaoss's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 1,078
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Quote:
Originally Posted by kkiolbassa
I was not able to get in from my saved bookmark this morning. I got an access forbiden error. I was able to go to the main page (mothering.com) and get in from there.
i had the same problem today. also not seeing banner ads, although i couldnt figure out what looked different at first.

Sarah- following my bliss, mama to 3 :
Dd to Ds: "Let's have a snack party! I got us chips, and a hammer!"
babykaoss is offline  
#17 of 339 Old 02-21-2006, 12:05 PM
 
~*~MamaJava~*~'s Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 3,713
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
I wanted to visit the TP but it's disappeared! I'm sure it has something to do with the trader ratings upgrade.

The smilies on the side are working for me, as are the drop down smilies (which is awesome ). No banner ads, but I haven't been able to see those for days - a mystery I haven't been able to solve!
~*~MamaJava~*~ is offline  
#18 of 339 Old 02-21-2006, 12:09 PM
 
Pynki's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Inside the café au lait
Posts: 7,265
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
I seems according to this thread the quick reply is sporatic for people. It isn't working for me, nor are the smilies on the right side.

It's lonely being the only XX in a house of XYs.
Pynki is offline  
#19 of 339 Old 02-21-2006, 12:09 PM
 
~*~MamaJava~*~'s Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 3,713
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
On the main forums page, some forums are missing...but you can get to them via the drop down bar at the bottom of the page.

Oh, and quick reply is working for me!
~*~MamaJava~*~ is offline  
#20 of 339 Old 02-21-2006, 12:13 PM
 
tnrsmom's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: soccer, track, gymnastics
Posts: 10,369
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
If your bookmark is not working, you may need to reset it. I am not positive but IIRC that happened with the last upgrade.
tnrsmom is offline  
#21 of 339 Old 02-21-2006, 12:13 PM
 
jenoline's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: NC
Posts: 1,635
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Quote:
Originally Posted by ~*~MamaJava~*~
I wanted to visit the TP but it's disappeared! I'm sure it has something to do with the trader ratings upgrade.

The smilies on the side are working for me, as are the drop down smilies (which is awesome ). No banner ads, but I haven't been able to see those for days - a mystery I haven't been able to solve!

I'm actually testing a couple things...the quote feature wasn't working earlier. The smilies aren't working for me (not the drop-down list, the quick box or the "more" link)- actually, none of the reply "features" are working (color, bold, etc)

ok - the quote box worked this time.
jenoline is offline  
#22 of 339 Old 02-21-2006, 12:26 PM
 
mamajessica's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: In tune with the Universe
Posts: 3,747
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
No quick reply here either. But when it does work, I am excited for the upgrades to it
I guess that my quick smilies don't work either, have to enter them manually.
mamajessica is offline  
#23 of 339 Old 02-21-2006, 01:00 PM
 
kate~mom's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 3,755
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
trader ratings forum?
kate~mom is offline  
#24 of 339 Old 02-21-2006, 01:16 PM
 
nonnymoose's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 2,271
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
I just replied to a thread - with Firefox, none of the buttons on the reply window work. I was able to add links and such after I switched over to Explorer.
nonnymoose is offline  
#25 of 339 Old 02-21-2006, 01:20 PM
 
Wolfmeis's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Pugetopolis
Posts: 3,292
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Quote:
Originally Posted by nonnymoose
I just replied to a thread - with Firefox, none of the buttons on the reply window work. I was able to add links and such after I switched over to Explorer.
This is the situation with me as well. I use firefox, and have no access to IE. None of the buttons work any longer for me.
Wolfmeis is offline  
#26 of 339 Old 02-21-2006, 02:39 PM
 
LizaBear's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: Canada
Posts: 6,047
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
test



just testing - I use firefox and it looks like the buttons work for me

Canadian mom to Boo (Aug '02), Bug (Aug '04) and Bear (Dec '06).
Jesse (July '09)
LizaBear is offline  
#27 of 339 Old 02-21-2006, 02:40 PM
 
gentlebirthmothr's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2,268
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
So far so good expect the quick style isn't working yet.

Thank you.
gentlebirthmothr is offline  
#28 of 339 Old 02-21-2006, 02:41 PM
 
PancakeGoddess's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 5,264
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Quote:
Originally Posted by nonnymoose
I just replied to a thread - with Firefox, none of the buttons on the reply window work. I was able to add links and such after I switched over to Explorer.
Ohhh, this must be my problem. I am using Foxfire/Mozilla and I don't see a lot of stuff others are seeing.
PancakeGoddess is offline  
#29 of 339 Old 02-21-2006, 02:44 PM
 
PatchyMama's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Viva Las Vegas
Posts: 5,195
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
quick reply doesnt work for me ...neither do any of the buttons above the reply box or smilies.

I'm using FireFox
PatchyMama is offline  
#30 of 339 Old 02-21-2006, 02:46 PM
 
kkiolbassa's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: Chicago. IL
Posts: 151
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Quote:
Originally Posted by LizaBear
test



just testing - I use firefox and it looks like the buttons work for me
I haven't had any problrms replying and the quotes and smilies seem to be working

I'm using Firefox/1.5.0.1. If you're having trouble with firefox, you may want to check to make sure you have the latest version (go to help, and then about firefox to check your version # )
kkiolbassa is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Drag and Drop File Upload
Drag files here to attach!
Upload Progress: 0
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Mothering Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off