Supply issues again? Not responding to pump after a week with LO - Mothering Forums

Forum Jump: 
 
Thread Tools
Old 11-28-2011, 11:14 AM - Thread Starter
 
annaconda's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: Up North
Posts: 544
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)

Hi mamas...

 

I just had lo with me non stop for a week.  BFing seemed great!

Today I'm back on the pump for work and i'm getting like nothing!!

At this point, though I'd like to provide pumped milk as much as possible, Lo is having some formula to bridge the gap three days a week.

 

it's crazy that i don't seem to be pumping well when I felt like i was full of milk with the baby all week.

I guess the pumping is to keep teh demand up now so that I can nurse when we're together.  I'm not even close to keeping up with how much he's eating.

 

ever happen to you?


Anna, married to my soulmate and expecting #1 in May 2011.... 3 kitties
annaconda is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 11-28-2011, 12:09 PM
 
aking6499's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)

What kind of pump do you have? Myself and a friend had this same problem with the Medela PISA, and it was the pump, not us. If you call Medela customer service, they are awesome. They sent out a replacement pump and now I am getting much more.

aking6499 is offline  
Old 11-28-2011, 12:20 PM - Thread Starter
 
annaconda's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: Up North
Posts: 544
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)

oh my goodness - that's the pump I have!

I'm calling now!!!  thank you...


Anna, married to my soulmate and expecting #1 in May 2011.... 3 kitties
annaconda is offline  
 
User Tag List

Thread Tools


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off