Icky question... - Mothering Forums

Forum Jump: 
 
Thread Tools
#1 of 3 Old 06-26-2011, 05:33 PM - Thread Starter
 
Seuriu's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: British Columbia, Canada
Posts: 52
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)

I had a membrane sweep done on Friday (51 hours ago precisely) and I spotted for a few hours but it stopped. I just woke up after a nap and there is brown and mucus all over my pad - is this a bloody "show" or could it be because of the membrane sweep even though it was over 2 days ago? I woke up a few hours ago to pee and there was some mucus then too but no blood. I am due tomorrow!


Mama to Arielle babyf.gif07/01/11

Seuriu is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
#2 of 3 Old 06-26-2011, 05:35 PM
 
kawa kamuri's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 2,845
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)

sounds like old blood. 

 

my bloody show was red - fresh - and happened during unmistakable labour though YMMV, of course. 


Boys: 12/94, 1/99, 11/03, 6/11. Girls: 11/06, 10/09, 12/12 2ndtri.gif

 
       

kawa kamuri is offline  
#3 of 3 Old 06-26-2011, 05:40 PM
 
BHappy's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: the beautiful Santa Cruz mountains
Posts: 998
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)

i didnt have a sweep but the beginning of my bloody show was brown mucous-y. i lost the plug during active labor, which started several hours after that first show. good luck and smooth labor vibes!!!


~Karenchicken3.gifso happy to be mothering my four... DS ('94), DS ('94), DD ('00), and DS -- June 8, 2011, our UC baby!

BHappy is offline  
Reply

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off