Is it possible to make diapers without a serger?? - Mothering Forums

Forum Jump: 
 
Thread Tools
Old 08-06-2003, 08:47 PM - Thread Starter
 
todzwife's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: Southern Colorado
Posts: 2,377
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
I have a sewing machine, and a serger is on my christmas wish list, but I have all this fabric I am dying to use on dipes. I actually bought it from onestopdiapershop.com thinking I was going to get to use my mom's serger this summer while I was there for a month, but it was broken. Any suggestions? Thanks!
todzwife is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 08-06-2003, 09:54 PM
 
cinnamonamon's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Back home in Michigan...& lovin it!
Posts: 4,845
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
hey todzwife. i use my sewing machine. i use the zigzag stitch & just let it "zig" over the edge, then "zag" back on. It works just fine. nak..
cinnamonamon is offline  
Old 08-06-2003, 10:23 PM
 
BeckaBeth's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: North Florida
Posts: 205
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
I just ordered the Honeyboy pattern specifically because you don't need a serger, and because they are my new favorite diaper.
BeckaBeth is offline  
Old 08-07-2003, 11:41 AM
 
pinky's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: North Carolina
Posts: 1,820
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
You absolutely don't need a serger. I made almost all my diapers before I bought my serger. I used the HoneyBoy pattern and made both AIO's and fitted diapers. You just turn and topstitch.
pinky is offline  
 
User Tag List

Thread Tools


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off