OVulation Question? - Mothering Forums

Forum Jump: 
 
Thread Tools
#1 of 1 Old 06-06-2010, 04:44 PM - Thread Starter
 
Primrose83's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 69
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
I usually have 32-34 day cycles but with the last few cycles they were 28-29 days which is very rare i ever in my 13yrs of having starting my periods having them this early ....and i had then figured out that i O right on day 14 ....but with this last cycle ending at 28 days i started having a lot of Egg white discharge around day 10 like i usually do but my Ovulation Tests always showed up Negative ...so i figured i probably didn't ovulate this time around then 6 days later my tests started showing up with 4 positives on 4 days in a rows but only a little of the creamy white none stretchy stuff and no egg white discharge in sight .What is up with this ? Could i still have ovulated when the O tests showed positive but with no fertile discharge and only the white creamy tacky stuff ? Why did i have a lot of the EWCM 6 days earlier when i usually O and test showed up negative ?and then six days later they showed up Positive with no Fertile EWCM only lots of white creamy tacky CM? Anyone else have this happen ?
Primrose83 is offline  
Reply

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off