Mothering Forums - Reply to Topic

Thread: Cloth wipes warmer turned the wipes black Reply to Thread
Title:
Message:
Drag and Drop File Upload
Drag files here to attach!
Upload Progress: 0
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Mothering Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
01-17-2010 06:04 PM
Kimbokarrie What was in your wipe solution? Could it be mold? GSE or TTO would help with that...
01-17-2010 01:30 AM
laketahoemama hmm, that never happened with my wipes warmer. It sounds like maybe the warmer is defective. I would return it and try a new one. Mine was a prince lionheart, what brand was yours?
01-13-2010 12:21 PM
vicxtoria The pillow in my cloth wipes warmer turned the ones it came in contact with black and the pillow was also black. They were in there for 2 days. I followed the directions, soaking the pillow in water, pouring the solution over the wipes... what did I do wrong?

When I washed the wipes, the stain didn't come out either... has this happened to anybody? Is this normal? This is the first time I used the cloth wipes warmer.

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off