Mothering Forum banner

1 - 20 of 23 Posts

·
Registered
Joined
·
1,078 Posts
Discussion Starter #1
You're welcome to join this challenge as the last month of summer begins.

8/1 1 mile walked ~ 25 minutes (no more because I have a limp from walking 7 miles to meet my goal yesterday)
25/2,000
 

·
Premium Member
Joined
·
3,929 Posts
YAY!! Thanks for starting this month's thread. I'm all in....

I have even more going on this month...I'm moving two kids to college. I don't think I'll get 1500 this month either. But things should slow down after the 17th. So maybe 1000 or 1200 if get moving after the 17th?

I don't know why I've had such a hard time this summer staying on track.

8/1 - 30 minutes on the stairs at the gym
8/2 - 45 minutes walking with hubby and friend
8/3 - 45 minute run including stretching


120/1000 or 1200
 

·
Premium Member
Joined
·
3,929 Posts
8/1 - 30 minutes on the stairs at the gym
8/2 - 45 minutes walking with hubby and friend
8/3 - 45 minute run including stretching
8/4 - off
8/5 - 65 minute run

185/1000 or 1200
 

·
Registered
Joined
·
1,078 Posts
Discussion Starter #5
You're welcome lab!

Welcome avonmommy :)


8/4 1 30 minute mile walked + 45 minutes of picking up sticks = 75
8/5 1 mile and took trash to road, 35 minutes + 45 minutes shopping and putting groceries away + 25 minutes of walking back and forth to move the hurricane shutters + 35 minutes of picking up sticks + 5 minutes on my exercise bike before it croaked in protest = 145
25 + 75 + 145 = 245/2,000
 

·
Registered
Joined
·
1,078 Posts
Discussion Starter #6
8/6 30 minute mile walked + 35 minutes 1 mile and checked the mail with my daughters + 1 mile walked at sunset ~ 25 minutes = 90
245 + 90 = 335/2,000
 

·
Registered
Joined
·
1,078 Posts
Discussion Starter #7
8/7 3 miles, 85 minutes
8/8 5 miles, 200 minutes
85 + 200 = 285
335 + 285 = 620/2,000
 

·
Registered
Joined
·
1,078 Posts
Discussion Starter #8
8/9 2 miles, 55 minutes
620 + 55 = 675/2,000
 

·
Registered
Joined
·
1,078 Posts
Discussion Starter #9
8/10 2 miles, 50 minutes
675 + 50 = 725/2,000
 

·
Registered
Joined
·
1,078 Posts
Discussion Starter #10
8/11 1 mile walked in the rain (we were inside all day!) 25 minutes
725 + 25 = 750/2,000
 

·
Registered
Joined
·
1,078 Posts
Discussion Starter #11
8/12 shopped and put groceries away for 45 minutes + walked a mile and checked the mail, 35 minutes + 1 mile before sunset, 35 minutes = 115
750 + 115 = 865/2,000
 

·
Registered
Joined
·
1,078 Posts
Discussion Starter #12
8/13 2 miles, 55 minutes
8/14 1 mile, 30 minutes + 25 minutes of walking + 1 mile walked after sunset, 25 minutes = 80
55 + 80 = 135
865 + 135 = 1,000/2,000
 

·
Registered
Joined
·
1,078 Posts
Discussion Starter #13
8/15 and 8/16 too stormy and rainy to walk
8/17 3 miles walked = 80 minutes
1,000 + 80 = 1,080/2000
 

·
Registered
Joined
·
1,078 Posts
Discussion Starter #14
8/18 80 minutes of picking up sticks + 30 minute mile walked = 110
1,080 + 110 = 1,190/2,000
 

·
Registered
Joined
·
1,078 Posts
Discussion Starter #15
8/19 1 25 minute mile + 45 minutes walking (shopping) + 1 hour of swimming = 130
1,190 + 130 = 1,320/2,000
 

·
Registered
Joined
·
1,078 Posts
Discussion Starter #16
8/20 1 mile walked ~ 30 minutes
8/21 1 mile walked at sunrise, 25 + 1 mile, 30 + 1 mile, 30 = 85
8/22 so far: 1 30 minute mile walked
30 + 85 + 30 = 145
1320 + 145 = 1465/2000
 

·
Registered
Joined
·
1,078 Posts
Discussion Starter #17
8/22 continued: 1 25 minute mile walked, 1 20 minute mile walked, and 1/2 mile 15 minutes at sunset = 60
1465 + 60 = 1,525/2,000
 

·
Registered
Joined
·
1,078 Posts
Discussion Starter #18
8/23 walked 1 25 minute mile at sunrise + 25 minutes picked up sticks, watered plants, and checked the mail + 65 total minutes riding my exercise bike = 115
1,525 + 115 = 1640/2000
 

·
Registered
Joined
·
1,078 Posts
Discussion Starter #19
8/24 1 30 minute mile walked + 1 25 minute mile walked + 1/2 mile, 15 minutes until it thundered + 70 total minutes riding my exercise bike = 140
1640 + 140 = 1,780/2,000
 

·
Registered
Joined
·
1,078 Posts
Discussion Starter #20
8/25 1 25 minute mile walked at sunrise + 30 minutes of walking + 1 mile and soccer with my three-year-old daughter :) 35 minutes = 90
1,780 + 90 = 1,870/2,000
 
1 - 20 of 23 Posts
Top