Mothering Forum banner

1 - 7 of 7 Posts

·
Registered
Joined
·
544 Posts
Discussion Starter #1
<p>So my temp just keeps going up which I'm hoping is a good thing and not a fever or something... But today my O day disappeared after I put my temp in... Any clue why it would do that? You can see my chart <a href="http://www.tcoyf.com/media/p/1297112.aspx" target="_blank">here</a></p>
 

·
Registered
Joined
·
1,049 Posts
<p>I can't see it without signing up... maybe take a screen shot?</p>
 

·
Registered
Joined
·
544 Posts
Discussion Starter #3
<p>My husband just said the same thing... This one should work <a href="http://www.tcoyf.com/media/p/1297112.aspx" target="_blank">http://www.tcoyf.com/media/p/1297112.aspx</a></p>
<p> </p>
 

·
Registered
Joined
·
1,049 Posts
<p>Hmmmm, I don't know much about how ovusoft's software works.... so honestly, I'm not sure why they would change it. It looks like a clear O to me on either CD 16 or 18 (do you normally have a fall back rise?) ...What is the purple line? I see that there are 2 temps above that... maybe that has something to do with it?</p>
 

·
Registered
Joined
·
1,448 Posts
I'm not familiar with that software, but I would think you O'ed on CD18, or maybe CD16. It looks like there is a definite temp rise. What day did it say you O'ed before it took it away?
 

·
Premium Member
Joined
·
501 Posts
<p>Try changing your cm recording to not recorded and it may give it back. The software can be touchy about that.</p>
 

·
Registered
Joined
·
544 Posts
Discussion Starter #7
<p>Thanks for all your replies I decided to just override the O date to cycle day 18... I'm not liking the new ttoyf  software very much...</p>
 
1 - 7 of 7 Posts
Top