Mothering Forum banner

genderdiversity konkurs piękności.

1.4K views 1 reply 2 participants last post by  Maiasaura  
#1 ·
Jeśli opowiem w moim ponownym przedstawieniu, jestem matką dziecka o zróżnicowanej płci, które urodziło się jako chłopiec, ale ma bardzo silną, kobiecą stronę, która jest u niego bardzo dominująca.
Jego kobiecość rośnie z dnia na dzień, staje się coraz silniejsza i coraz bardziej dominuje nad jego chłopięcą stroną.
Wspólnie z terapeutą wprowadzamy go teraz krok po kroku w kobiecość i pozwalamy jego kobiecości przejąć jego męskość.
Pozwalamy mu teraz nosić dziewczęce ubrania, zapuszczamy włosy, nosimy trochę makijażu i tak dalej.
I trenujemy go w kobiecym zachowaniu.
Nasz syn chce teraz i pyta, czy może brać udział w konkursach piękności, chce zostać uczestnikiem konkursu, to życzenie ma od kilku lat.
Teraz pytanie, czy są tu jakieś matki, które zajmują się konkursami piękności?
Mój syn zamierza wziąć udział w konkursie dla dziewcząt, aby wyrazić swoją kobiecość.
Czy są też inni, bardziej kobiecy chłopcy, którzy biorą udział w tych konkursach piękności, wyrażając siebie jako dziewczęta?
Chcę raz zabrać go na taki konkurs, żeby zobaczyć, jak tam jest i czy to coś dla niego, a może będzie mógł tam porozmawiać z innymi, bardziej kobiecymi chłopcami, którzy wyrażają siebie jako dziewczęta, to byłoby dla niego wspaniałe.

To jest mój syn,

Image